loading...

فروشگاه تجهیزات توزین و تجهیزات آشپزخانه صنعتی آل اسکیل

فروش انواع ترازو دیجیتال و ترازوی محک

بازدید : 1482
شنبه 9 اسفند 1398 زمان : 15:52

استفاده از این دستگاه در فروشگاه‌های عرضه کننده مواد غذایی امری بدیهی است بنابراین اگر قصد افتتاح یک سوپرمارکت، پروتئینی، رستوران و فست فود را دارید، خرید کالباس بر را در اولویت قرار دهید. اما این دستگاه باید چه ویژگی‌هایی داشته باشد؟ از آن جایی که تنوع بالایی در عرضه این کالا وجود دارد ما شما را در انتخاب بهترین دستگاه کمک خواهیم کرد. با مطالعه این بخش میتوانید بهترین محصول را مناسب با کسب و کار خود انتخاب نمایید.
فروشگاه‌های مواد غذایی و سوپرمارکت‌ها: انواع کالباس که در این مراکز ارائه میگردد معمولا از درصد گوشت بالایی برخوردار نیست و قطر کالباس زیاد نیست بنابر این استفاده از کالباس بر 27/5 سانت و حتی 25 سانت انتخاب ایده آلی خواهد بود. کالباس بر سوپرمارکتی به صورت دستی عمل میکند و در برند‌های مختلفی ارائه میشود که به معرفی آن‌ها خواهیم پرداخت.
رستوران و فست فودها: این مراکزباید بر حسب نوع ژامبونی که به مشتریان ارائه میدهند دستگاه مورد نیاز خود را انتخاب نمایند. اگر محصولات آن‌ها مانند محصولاتی است که در سوپرمارکت‌ها عرضه میگردد، استفاده از اسلایسر 27/5 سانت ایده آل است. یک رستوران با حجم کاری بالا و محصولات با درصد گوشت بیشتر باید از کالباس بر تیغه 30 سانت استفاده نماید.
پروتئینی‌ها: ما برای این نوع کسب و کار بدون شک کالباس بر تیغه 30 سانت را توصیه میکنیم. استفاده از دستگاهی با قطر کوچکتر علاوه بر این که نیازهای فروشگاه شما را پاسخگو نیست بلکه نیاز بیشتری به مراکز تعمیر کالباس بر خواهد داشت. در پروتئینی‌هایی با حجم کاری بسیار بالا استفاده از کالباس بر اتوماتیک و کالباس بر تیغه 35 سانت نیز توصیه میشود.

ویژگی های رابطه سالم عاطفی چیست؟
نظرات این مطلب

تعداد صفحات : 1

آمار سایت
  • کل مطالب : 11
  • کل نظرات : 0
  • افراد آنلاین : 1
  • تعداد اعضا : 0
  • بازدید امروز : 389
  • بازدید کننده امروز : 389
  • باردید دیروز : 487
  • بازدید کننده دیروز : 488
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 1882
  • بازدید ماه : 8111
  • بازدید سال : 15868
  • بازدید کلی : 25341
  • کدهای اختصاصی